Miros de brad, iz de scortisoara, cuisoare, zahar pudra...gand spre copilarie...aroma de cafea...gand in prezent...mix ireal???..vis sau realitate???

Pe 24 decembrie 2014 va asteptam sa petreceti o seara deosebita in atmosfera de sarbatoare, cu brad impodobit si colinde!

MENIU Ajun de Craciun

Antreu
Specialitati romanesti traditionale: toba, lebar, caltabos, piftie de porc si de curcan, salata de boef, stropite din plic cu tuica fiarta.
Kefalotiri saganaki
Ardei capia umpluti cu feta
Carnati grecesti cu praz si portocale

Fel principal

Sarmale cu foi de varza si carne de porc cu mamaliguta si ardei iute
Pulpa de purcelus impanata cu usturoi
Cartofi la cuptor cu oregano si suc de portocale
Muraturi de casa
Curcan umplut cu muguri de pin, orez si stafide

Desert
Deliciosul COZONAC de casa umplut cu nuci si stafide
Melomacarona
Kourabides cu migdale

Pachet de bauturi open bar
Whisky Johnnie Walker Red Label, J&B, Ballantine's
Vodka Finlandia, Absolut
Crema de whisky Baileys
Martini Bianco
Gin tonic, Campari orange
Vin la carafa alb, rosu si rose
Coca Cola, Fanta, Sprite
Apa plata, apa minerala
Cafea, cappuccino

PROGRAM ARTISTIC
Muzică LIVE, Muzica internationala si romaneasca asigurata de DJ profesionist
Colinde romanesti
sus